Kemer’de her mahalleye bir pazar yeri

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerinden sonra Çamyuva mahallesine de kapalı pazar yerini kazandırmak için gün saydıklarını söyledi. Belediye Başkanı Topaloğlu, büyük ölçüde tamamlanan Çamyuva kapalı pazar yerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Çamyuva Mahallesi 143 ada 1 parseldeki pazar yerindeki inceleme sırasında Başkan Topaloğlu’na Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın’da eşlik etti.

 

Başkan Topaloğlu, inceleme sonrasında yaptığı açıklamada, göreve geldikleri zaman Kemer’de kapalı pazar yerinin olmadığına dikkat çekerek, ilçeye kapalı pazar yerleri kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

 

Kemer’in ilk modern kapalı pazar yerini ilk önce Kuzdere Mahallesi’nde yaptıklarını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Daha sonra Arslanbucak Mahallesi’nde halkımıza kapalı pazar yerini kazandırdık. Şu anda da Çamyuva mahallemizdeki kapalı pazar yerimizde sona doğru geliyoruz. Pazar esnafımız artık yağmur, çamur derdinden kurtulacak. Pazar yerimizde tuvalet, çocuk emzirme odası da olacak. En iyi şekilde yöredeki insanlara nasıl hizmet edebilirsek mutlu oluruz. Çamyuva mahallemize hayırlı olsun. Bundan sonra Göynük, Tekirova ve Beldibi mahallelerine de kapalı pazar yeri yapacağız. Kemer’de her mahallede kapalı pazar yeri olacak.” diye konuştu.

 

Toplam 2 bin 262 metrekarelik bir alanda 5 sabit dükkanın da yer alacağı pazar yerinde 116 pazar esnafı tezgah açabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni