Kartepe’ye 15 Dönüm Yeni Yaşam Merkezi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Kartepelilere kazandırılan 15 dönüm yaşam alanında incelemelerde bulundu.

 

Doğal güzelliği ile tatilcilerin gözdesi olan Kartepe’de yeni yaşam alanı hazır. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Kartepelilerin hizmetine sunulan 15 dönümlük yaşam alanında incelemelerde bulundu. 

 

AKTİVİTE MERKEZİ OLACAK

Daha önce vatandaşlar tarafından piknik yapmak amacıyla kullanılan yeşil alan mesire alanı haline getirildi. Toplam 16 bin metrekare yapılan ve bölgeye 10 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandırılan mesire alanı, çalışmaların ardından vatandaşların hizmetine açılıyor. Mesire alanı bölge sakinlerine sosyal aktiviteler için yeni bir alternatif olacak.

 

MUHTEŞEM YAŞAM ALANI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’ye kazandırılan Ataşehir Mahallesi Mesire Alanı içerisinde 15×30 doğal çim futbol sahası, 225 metre kare oyun alanı, 10'lu kondisyon aleti ve 350 metre yürüyüş parkuru yer alıyor.   

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe'miz 15 dönüme sahip ferah bir yaşam alanı daha kazandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılacak olan Ataşehir Mahallesi Mesire Alanı Kartepeli hemşehrilerimizin temiz hava alıp güzel vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam merkezi olacak” açıklamasında bulundu.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı