İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Menderes’e Yoğun İlgi

91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Menderes Belediyesi standında ilçeye özgü ürünler sergilendi,  ürünler katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

Gündoğdu Meydanı’ndan, Lozan Kapısı’na kadar vatandaşlar ile birlikte yürüyerek başlayan fuar etkinliği renkli sahnelere neden oldu.

 

Menderes Belediyesi yer aldığı fuar standında, Efemçukuru alfons üzümünden, görece boncuk köy ocaklarında üretilen nazar boncuklarına, kültürel, tarihsel, turistik yerlerine, ilçeye özgü tüm değerlerine yer verdi.  Dünyanın dört bir tarafında fuara gelen misafirler, Menderes İlçesine özgü birçok değerin sergilendiği standa yoğun ilgi gösterdi.

 

Dünyanın en büyük gıda hareketi Slow Food (Yavaş Gıda) önderliğinde iki yılda bir İtalya’nın Torino kentinde organize edilen “Terra Madre” gastronomi etkinliği bu yıl “Anadolu” konseptiyle İzmir’de düzenleniyor. Terra Madre Anadolu İzmir ismiyle 2-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuarı ile eş zamanlı olarak Kültürparkta organize ediliyor.

 

İzmir’in ticari ve kültürel hafızasını içinde barındıran İzmir Enternasyonal Fuarı, geçmişten bugüne Kültürpark’ta dünyayı bir araya getirmeye devam ediyor.

 

Söz Verdik Yapıyoruz

Bu anlamlı fuarın ilçenin tanıtımına büyük katkı sunduğunu ifade eden Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan; “söz verdiğimiz gibi Menderesimizi dünyaya tanıtma yolunda durmadan yorulmadan şevkle adımlar atmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Kültürpark Uzun havuz belediyeler sokağında yer alan Menderes standında misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyacağını söyleyen Başkan Vekili Erkan Özkan bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. 46 ülkeden ziyaretçi ve katılımcının yer aldığı fuarın 11 Eylül’e kadar devam edeceğini, İzmir’in parlayan yıldızı olan Menderes standına herkesi beklediğini söyledi.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni