Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk: “Ilgaz’ın Tüm Mahallelerinde Çalışıyoruz”

İlçede altyapı ve yol yapımı çalışmalarına devam eden Ilgaz Belediyesi temelden ele aldığı hizmetlerini öngörüye dayanarak yaptığı yatırımlarla ve büyük bir titizlikle sürdürüyor.

 

Çalışmalar önce sokaklardaki altyapı hizmetlerinin kontrolü ile başlıyor. Eskimiş su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi sonrasında yol yapım çalışmalarına geçiliyor.

 

Ilgaz’da yapılan çalışmalara değinen Belediye Başkanı Mehmed Öztürk: “İlçemiz için günün şartlarına göre tespit ettiğimiz eksiklikleri elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanarak gidermeye devam ediyoruz. Bu amaçla çalışmalarımızı temelden ele alıyoruz. Bir alanda önce altyapı eksikliğini tespit ediyoruz. Altyapı eksikliğini tamamladığımız alanları yolların durumuna göre sıcak asfalt veya kilitli parke taşlarıyla buluşturuyoruz.

 

Bu kapsamda Ulupınar Mah. Dr. Gaffur, Çimen ve Gül/1 sokaklarında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı tamamladık.

 

Şimdi de Gazidede Mahallesinde Meteoroloji Sokak, Manolya Sokak, Şehzade Sokak, Nilüfer Sokak ve Lalezar Sokak’ta kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı eş zamanlı olarak sürdürüyoruz.

 

Çarşı içinde hamdolsun altyapımızı yeniledik. Su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarımız ile doğalgaz dağıtım şirketinin hatları çekildi. Yakın bir zamanda çarşı içerisini temelli sıcak asfaltla buluşturacağız.

 

Beton elektrik direklerinin kaldırılarak enerji nakil hatlarının yeraltına alınması çalışmasında ihaleyi gerçekleştiren firma son aşamaya geldi. Yeni elektrik direkleri dikilip beton direkler çarşı içinden kaldırıldıktan sonra çarşı içerisi de temelli sıcak asfalta kavuşmuş olacak. Bu süreçte gösterdikleri sabır ve anlayış için ilçe halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

 

İlk günkü heyecanımızla Ilgaz’ımızı yenilik ve gelişmelere göre inşa etmenin verdiği motivasyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her şey Ilgaz’ımız için…” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni