İGC’den, Uluslararası Bağımsız Gazetecilik Zirvesi

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 3 yıldır yürüttüğü ‘Güçlü Gazeteci, Özgür Medya’ programı kapanış zirvesi ‘Türkiye’de ve Avrupa Birliği’nde Bağımsız Gazeteci Olmak’ konulu atölye çalışması ile 3 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Uluslararası gazetecilerin katılımıyla gerçekleşecek atölye çalışmasına Stelyo Berbarakis, Alexandra Enberg, Prof. Dr. Doğan Tılıç ve gazetecilere destekleriyle tanınan  Article 19 temsilcisi Suay Boulougouris katılacak
 
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) iş birliği ile yürütülen ‘Güçlü Gazeteci, Özgür Medya’ Programı’nın son 3 yıllık proje döneminin kapanışını ‘Türkiye’de ve Avrupa Birliği’nde Bağımsız Gazeteci Olmak’ konulu uluslararası bir çalıştay ile yapıyor. 3 Eylül Cumartesi günü Tarihi Havagazı Uluslararası Basın Merkezi’nde gerçekleşecek programa, İzmir medya temsilcileri ve yabancı gazeteciler katılacak.
 
 
Bağımsız gazeteciliğin dünyadaki örneklerini ve deneyimlerini yurt dışından çalıştay için özel olarak davet edilen Stelyo Berbarakis, Alexandra Enberg paylaşırken, dünya genelinde bağımsız gazetecilere destek olmak için çalışan Article 19 Platformu temsilcisi Suay Boulougouris de Türk gazetecilere sağladıkları destekleri anlatacak. Çalıştay gazeteci Prof. Dr. Doğan Tılıç’ın düzenleyeceği atölye çalışması ile sona erecek.
 
Medyada bağımsız gazeteci olmanın masaya yatırılacağı programda, yeni bağımsızlık modelleri ve uluslararası örnekler paylaşılacak.
 
 
60 kişilik sınırlı bir katılımcı sayısının olacağı çalıştay saat 10.00-16.00 arası devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni