Gündoğdu: Büyükşehir’in iştirakleri halka dokunan hizmetler üretiyor

Büyükşehir’e bağlı iştiraklerin genel müdürleriyle bir araya gelen Genel Sekreter Gündoğdu, hayatın her alanına dokunan hizmetler geliştirdiklerini söyledi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştirakler toplantısı Sağlık Kent Konutları şantiyesinde gerçekleştirildi. Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu başkanlığında yapılan toplantıda 2023 planları masaya yatırıldı. Aylık koordinasyon toplantısında Büyükşehir’e bağlı şirketlerin genel müdürlerinden bilgi alan Genel Sekreter Gündoğdu, iştiraklerin amacının vatandaşların yararına hizmetler sunmak olduğunu belirterek, bu yöndeki projelerin gelişerek devam edeceğini vurguladı.

 

ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPIYORSUNUZ

Büyükşehir iştiraklerinin önemli işlere imza attığını belirten Genel Sekreter Gündoğdu, “Kocaelimiz için çok büyük işler yapıyorsunuz. Toplu ulaşımdan konuta, tarım projelerinden tramvaya kadar pek çok konuda iştiraklerimiz vatandaşımıza dokunur işler yapıyor. İstiyoruz ki, daha fazla projeyle halkımızın hizmetinde olalım. Sizden beklentimiz yaptığınız güzel işlerin yanına yenilerini eklemenizdir” ifadelerini kullandı. Kent Konut’un Sağlık Kent Konutları şantiyesinde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir’e bağlı iştiraklerin genel müdürleri ve yöneticileri katıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni