DİSK’ten belediye personeline yemek

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, DİSK Genel – İş Sendikasının Kemer Belediye personeline verdiği yemeğe katılarak, belediye personelinin haklarını her zaman koruduklarını ve korumaya devam edeceklerini söyledi.

 

Kuzdere Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesinin yanında yer alan Kemer Belediyesi Beton Üretim Santralinde verilen yemeğe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, DİSK Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel – İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Vedat Küçük, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

 

Belediye Başkanı Topaloğlu, yemek öncesi belediye personeli ile tek tek selamlaşarak sohbet etti. Mangalın başına geçen Başkan Topaloğlu, belediye personeline elleriyle köfte yaptı.

 

Başkan Topaloğlu, yemek sonrası yaptığı açıklamada, DİSK Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel – İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Vedat Küçük’ün belediye personeline yapmış olduğu yemek jestinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

 

Belediyede bir aile olduklarına işaret eden Topaloğlu, “Belediye personelimiz Kemerimize çok güzel hizmetler kazandırdı. Kemer’in çehresi değişti. Biz de personelimizin özlük haklarını her zaman koruduk ve onların yanlarında olduk. Maaş promosyonları konusunda uzun görüşmeler yaptık. Promosyonlar en geç 15 Aralık’ta personelimizin hesaplarına yatacak. Kadrolu ve memurlara 21 bin 600 lira alacak. Taşeron işçiler de 13 bin 500 lira alacak. Ananızın ak sütü gibi helal olsun. Tüm belediye personelime kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

 

Vedat Küçük ise Genel – İş Sendikası Antalya Şube yönetim kurulu Genel Başkan Remzi Çalışkan’ın selamlarını ilettiğini kaydetti.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmen Başkan Topaloğlu’nun ve tüm öğretmenlerin gününü kutladığını ifade eden Küçük, Başkan Topaloğlu’na çiçek verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni