Çorlu’da Hareketli Günler Başlıyor

Çorlu'da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında 16-22 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

 

Halk sağlığını korumayı ve yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan "Avrupa Hareketlilik Haftası" dünyanın farklı kentlerinde olduğu gibi Çorlu'da da 16-22 Eylül tarihleri arasında kentin farklı noktalarında düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

 

Çorlu Belediyesi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası 2022 teması "Çeşitlendirerek Devam Et!" olarak belirlenirken, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya teşvik etmek, çeşitli sportif etkinlikler ile eğitimler düzenleyerek sağlıklı ve kaliteli yaşam konusundaki çalışmaları desteklemek amacıyla gerçekleştirilecek etkinlikler 16 Eylül Cuma günü saat 08.00’de Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek sabah sporu etkinliği ile başlayacak ve ardından akşam saat 19.00'da zumba etkinliği ve saat 20.00'de konser etkinliği ile devam edecek.

 

17 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 08.00'de Nazım Hikmet Ran Parkı'nda sabah sporu etkinliği, saat 10.00'da Bahçeköy'de gerçekleştirilecek olan "At Kendini Doğaya" yürüyüş etkinliği, saat 18.00'de ÇBSK Voleybol ve Basketbol Altyapı ve ÇBFK Futbol Altyapı takımları gösteri müsabakaları düzenlenecek.

 

18 Eylül 2022 Pazar günü saat 08.00'de Cumhuriyet Parkı'nda sabah sporu etkinliği ile başlayacak olan etkinlikler, saat 09.30'da Atatürk Meydanı bisiklet turu etkinliği ve 13.30'da Masal Park'ta düzenlenecek olan Müzik ve Dans Atölyesi etkinliği ile son bulacak.

 

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde 19 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 07.45'te Kitap Kafe önünden başlayarak "İşe Bisikletle Geliyorum" etkinliği tertiplenecek ve 08.00'de Cumhuriyet Parkı'nda sabah sporu etkinliği yapılacak.

 

20 Eylül 2022 Salı günü ise etkinlik programı Çardaklı Çeşme Sahnesi'nde saat 08.00'de düzenlenecek olan sabah sporu etkinliği ile başlayacak. Saat 19.00'da ise yine Çardaklı Çeşme Sahnesi'nde Karate & Judo Gösterisi, çocuklar için Halk Oyunları Dans Eğitimi gerçekleştirilecek ve etkinlikler Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası Konseri ile sona erecek.

 

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 08.00'de etkinlik takvimi kapsamında Nazım Hikmet Ran Parkı'nda sabah sporu etkinliği düzenlenecek.

 

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerin son günü olan 22 Eylül 2022 Perşembe saat 17.45'te Cumhuriyet Meydanı'nda “Car-Free Day” Güvenli Yürüyüş etkinliği ile başlayacak olan program saat 18.15'te Atatürk Meydanı'nda düzenlenecek olan dans gösterisi ve konser ile sona erecek.

 

Birbirinden keyifli aktivitelerin yer aldığı Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerine tüm Çorlu halkı davetlidir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni