Canik Belediyesi Hanım Konaklarında Kayıtlar Başladı

Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda düzenlenecek kurslar için kayıtlar başladı.

Canik Belediyesi tarafından ilçedeki kadınlara yönelik sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki faaliyetlerin sürdürüldüğü Hanım Konakları’nda yeni dönem kurs kayıtları başladı. Çeşitli alanlarda ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen Canikli kadınlar, kendi mahallelerinde hizmet veren Hanım Konakları’na başvuru yapılabilecek.

 

“Hanım kardeşimize sertifikalı kurs imkânı sağladık”

Hanım Konakları’nda pek çok alanda düzenlenen kursların yeni dönemde devem edeceğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemize kazandırdığımız Hanım Konaklarımızda bugüne kadar yüzlerce hanım kardeşimize sertifikalı kurs imkânı sağladık. Yeni dönemde de pek çok alanda hanım kardeşlerimize yönelik kurslar düzenleyeceğiz. Canikli hanımlar ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre istedikleri kurslara başvurabilecek” dedi.

 

Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda Biçki-Dikiş, El Sanatları, Dekoratif Ürünler, Aşçılık-Pastacılık, İğne Oyaları, Kur’an-ı Kerim, Arapça-Tefsir, Takı Tasarımı, Kağıt Rölyef, Mefruşat, Kuaförlük-Cilt Bakım kurslarının yanı sıra İşaret Dili, Anne Destek, Psikolojik Danışmanlık, Kuaförlük Hizmeti eğitimleri ile Sağlık ve Kişisel Gelişim Seminerleri düzenlenecek. Düzenlenecek kurslara başvurmak isteyen hanımlar 15 Ekim tarihine kadar kendi mahallelerinde bulunan Canik Belediyesi Hanım Konakları’na başvuru yapabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni