AXA Sigorta’yla Evcil Dostlarımız da Koruma Altında

İşinin merkezine “koruma” kavramını alan AXA Sigorta,  AXA Evcil Hayvan Sigortası ile evcil hayvanlar için de güvenli bir yaşam sunuyor. Anlaşmalı veteriner ağının genişliği ve birçok asistans hizmetiyle AXA Evcil Hayvan Sigortası, kedi ve köpek dostlarımızın sağlığını koruma altına alıyor. 

  

Sunduğu ürün ve hizmetlerle 130 yıldır Türkiye’de sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, yeni AXA Evcil Hayvan Sigortası ürünüyle evcil hayvanların sağlığını ve güvenliğini de koruma altına alıyor. Kapsamına 3 ay – 8 yaş arası köpekler ve 3 ay – 10 yaş arası kedileri dahil eden poliçeyle evcil hayvan sahipleri, patili dostlarının beklenmedik olaylardaki acil tedavilerinin yanısıra farklı hastalıklarla ilgili ayakta ve yatarak tedavilerini sağlayabiliyorlar. AXA Evcil Hayvan Sigortası, 31 ildeki 70 anlaşmalı veterineri ve uygun primleriyle de öne çıkıyor. 

 

Hayvan dostlarımızın sağlığı AXA Sigorta ile güvende

AXA Sigorta’nın evcil hayvanların sağlığı ve güvenliği için sunduğu AXA Evcil Hayvan Sigortası; trafik kazası, yüksekten düşme, elektrik çarpması, başka bir hayvanla kavga nedeniyle yaralanma gibi olaylar sonucu ortaya çıkan acil tedavi masrafları ve hastalık durumundaki ayakta ve yatarak tedavi giderleri için teminat sağlıyor. Aynı zamanda, evcil hayvanların başka kişilere ya da onların eşyalarına zarar vermesi durumunda ortaya çıkabilecek masraflar da teminat kapsamında bulunuyor. 

 

Sağlık ve üçüncü şahıs mesuliyeti teminatlarına ek olarak, evcil hayvanlara yönelik birçok asistans hizmeti de AXA Evcil Hayvan Sigortası tarafından sağlanabiliyor. Anlaşmalı veterinerlerde ücretsiz mikroçip uygulaması, pet kuaförlerinde indirimler, poliçe yılı içerisinde birer kez olmak üzere kuduz aşısı, göz ve kulak temizliği ve tırnak kesimi AXA Evcil Hayvan Sigortası’nın evcil hayvan sahiplerine sunduğu asistans hizmetleri arasında yer alıyor. AXA Evcil Hayvan Sigortası teminatlarından yararlanabilmek için mikroçip zorunluluğu bulunmuyor.

 

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, şunları söyledi: “AXA Sigorta olarak 130 yıldır, ‘koruma’yı merkeze alan yaklaşımımızla tüm değerli varlıklarımızın sağlığı ve güvenliği için çalışıyoruz. Evcil dostlarımız da sağlığını ve güvenliğini düşündüklerimizin başında geliyor. Bu nedenle AXA Sigorta olarak, evcil hayvanların sağlığını teminat altına alacak ve onların bakımlarından sorumlu kişilerin güvende hissetmelerini sağlayacak bir ürün sunmak istedik. Bu alanda doğacak yeni ihtiyaçları takip ederek hem evcil hayvanları hem de hayvan sahiplerini mutlu eden ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni