Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesi İhaleye Çıkıyor

Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesi’nin ihalesi 6 Aralık’ta yapılacak.

 

Burhaniye Belediyesi tarafından projelendirilen Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesi ihale aşamasına geldi. 6 Aralık 2022 Salı günü saat 11.00’da ihaleye çıkacak olan Proje, ihale öncesi Aralık ayı Belediye meclisi ilk oturum görüşmelerinde meclis üyelerine tanıtıldı.

 

Kocacami mahallesine bağlı Cumhuriyet meydanından başlayarak eski hastane önüne kadar olan alanda, 2 etap olarak yapılacak Ali Çetinkaya Yayalaştırma projesinin ilk etabını yol, altyapı, peyzaj, donatı alanları ve ışıklandırma sistemleri oluştururken, projenin 2. etabında ise dükkan cephe güneşlikleriyle tabelalarının yapımları gerçekleştirilecek.

 

6 Aralık’ta ilk etabın ihaleye çıkacağı ve ihale sonrası yer tesliminden sonra, 120 gün içerisinde tamamlanacak olan ilk etap yayalaştırma projesi, ortalama 250 metre ana cadde ve 200 metre de caddeye bağlı Mithat Paşa, Şevket Hoca ve pasaj sokaklarını kapsayacak.

 

12 metre eninde toplamda yaklaşık 450 metre uzunluğunda gerçekleşecek projenin iki etabı da tamamlandığında, tek tip dükkan cepheleri, tabela ve tenteleriyle bölgede farklılık yaratacak. İçerisinde donatı alanları, ışıklandırma, engellilere de uygun yürüme ve oturma alanları, peyzaj ve heykellerin bulunacağı proje, Burhaniye’yi modern bir görünüme kavuşturacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni