Şişecam otomotiv yenileme camlarını Automechanika 2022 Fuarı’nda sergiledi

Türkiye’nin öncü ve en büyük otomotiv camı üreticisi olan Şişecam, otomotiv servis endüstrisinin önemli fuarlarından Automechanika 2022 Fuarı’na katıldı. Şişecam, otomotiv camlarının yanı sıra gün geçtikçe artan otomotiv yenileme camları ürün çeşitlerini da fuarda sergileyerek ziyaretçilere bilgi verdi. 

 

Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek global oyuncu olan Şişecam, otomotiv üreticilerine en üstün kalitede ürünler sunmaya devam ediyor. Avrupa’da da önemli otomotiv üreticilerinin tedarikçisi konumunda yer alan Şişecam, 13-17 Eylül 2022 tarihleri arasında Frankurt’ta düzenlenen Automechanika 2022 Fuarı’ndaki yerini aldı.

 

Tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getiren fuarda, Şişecam beş gün boyunca otomotiv yenileme camlarıyla ilgili bilgi vererek standında otomotiv yenileme camları ürünlerini sergiledi. 55’i aşkın katılımcı ülke, 700’den fazla katılımcı ve 20 bini aşkın ziyaretçinin katıldığı fuarda, Şişecam imalat endüstrisi, tamir atölyeleri ve otomotiv ticareti alanındaki şirketler ile bir araya gelerek yeni teknolojiler ve trendler hakkında bilgi verdi. Şişecam, sürdürülebilir değer yaratma hedefi doğrultusunda, teknolojik camlar ile otomotiv sektöründe yeni ufuklar açılması ve gelişen elektrikli araç sektörüne ince camlar ile girdi verilerek enerji tüketiminin azaltılmasını hedefliyor. Bu kapsamda Şişecam, ürettiği camlarla otomobillerde ısı ve yakıt tüketiminin kontrolü sağlayarak, karbon salınımını azaltıcı katkıda bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni