Octet’in Yeni Satış Bölüm Başkanı Harun Yön Oldu

Sunduğu tahsilat yöntemleri ve ödeme çözümleriyle şirketlerin güçlü bir nakit akışı ve likiditeye sahip olmasını sağlayan Octet Türkiye’nin yeni Satış Bölüm Başkanı Harun Yön oldu.

 

Bankacılık sektöründe hazineden küresel işlemlere, müşteri portföy ve ilişki yönetiminden nakit yönetime kadar farklı alanlarda 23 yıllık başarılı bir deneyime sahip olan Harun Yön, Octet Türkiye’de Satış Bölüm Başkanı olarak göreve başladı. 

 

Lisan eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Yön, İşletme yüksek lisansını İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde tamamladı. İş hayatına 1998 yılında başlayan Harun Yön, sırasıyla The Royal Bank of Scotland, ING Türkiye, Akbank, Odea Bank ve HSBC’de farklı pozisyonlarda yöneticilik yaptı. 

 

Uzun yıllar bankacılık sektöründeki tecrübesinin ardından Octet Türkiye’de Satış Bölüm Başkanı olarak göreve başlayan Harun Yön, şirketin Türkiye genelinde satış ve müşteri deneyimi yönetiminden sorumlu olacak. Octet Türkiye'nin kurulduğu günden itibaren Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Can Saydam ise Octet Türkiye'deki Yönetim Kurulu üyeliğini sürdürmeye devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni