Milliyet Executive, Aralık sayısında 2023 iş trendlerine yer veriyor

İş dünyasıyla ilgili öne çıkan içerikleri, özel dosyaları ve röportajları okuyucularıyla buluşturan Milliyet Executive, yılın son sayısında 2023 yılının yeni iş trendlerini inceliyor. Bununla birlikte birçok farklı alandan önemli isimlerle söyleşilere ve güncel başlıklara da yer vermeye devam ediyor. 

 

Milliyet Gazetesi ile birlikte ücretsiz olarak sunulan Milliyet Executive, yılın son sayısını 3 Aralık’ta okuyucularıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Yeni sayının kapak konusunu “2023 İş’te Yeni Trendler” olarak belirleyen dergi; çalışma hayatında ‘tercih edilen şirket’ olmak için sürdürülebilirlik, kapsayıcılık, dayanışma ve yenilikçilik gibi kavramları sahiplenmenin nasıl temel kural haline geldiğini detaylarıyla paylaşıyor.

 

12. sayısında, Melisa Tapan’ın İstanbul Yeniköy’de sanatla zanaatı buluşturan bir yaratıcılık vahası ve etkileşim limanı olan Gate 27’yi ve yeni hedeflerini anlattığı özel röportaj okuyucuları bekliyor. Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman ise ince eleyip sık dokuyarak hayata geçirdikleri yatırımlarını anlatıyor. Teknolojide kadın gücünün ortaya konduğu yeni sayıda Dell Türkiye Genel Müdürü Işıl Hasdemir ile Türkiye’deki teknoloji sektöründe çalışan kadın oranlarından ve bu oranların artırılması için neler yapılabileceğinden bahsedilen bir söyleşiye de yer veriliyor. Ayrıca işitme engelliler için hayata geçirilen Kitaba Bak uygulamasının yaratıcısı sosyal girişimci Belgüzar Aksoy Gürer, projesinin tüm süreçlerini Milliyet Executive okuyucusu için anlatıyor.

 

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan Türkiye’de 5G teknolojisine geçiş için çalışmaların sürdüğünü, 5G’ye geçişin yerli ve milli imkânlarla yapılmasının önemli olduğunu paylaşırken; dünyada 122 ülkeye ayak basmış, pek çok ülkeyle ticaret yapmış iş insanı Zuhal Mansfield’ın cesaret veren çalışma azmi konu ediliyor. Kadınların çalışma hayatında daha fazla yer alabilmesi için faaliyetlerde bulunan Mansfield; ‘Sor Bi’ Pişman Mıyım?’ adlı kitabının yazılış hikâyesiyle kadınlara ilham veriyor. Milliyet Gazetesi yazarı Çağdaş Ertuna ise ‘Tüketim ve hedonizmle kaçış’ başlıklı yazısında aşırı tüketim ve iyi hissetme üzerine günümüz çelişkilerini kaleme alıyor.

 

Milliyet Executive her ay yayımlanan yeni sayılarıyla iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam edecek. Dergiye tüm Türkiye’de Getir, Trendyol, Turkcell Dergilik, Shopier ve dijital platformlardan da ulaşılabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni