Lugano Şehri, Tether ve Plan ₿ Forumu, Yerel Üreticilere, Bitcoin Meraklılarına ve Öğrencilere Erişimi Genişletmek Amacıyla Yeni Seri Bilet Yayınlandı.

Plan ₿ Forum organizatörleri, ortakları ve sponsorları, Bitcoin'in potansiyeli hakkında bilgi edinmek isteyenlere daha fazla erişim sağlamak adına merakla beklenen etkinlik için yeni bir grup indirimli biletin duyurusunu yaptı.

 

Bugün, Lugano şehri, Tether ve Plan ₿ Forum'un organizatörleri, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde Lugano'da Palazzo dei Congressi'de düzenlenecek olan foruma katılacak son konuşmacıları açıkladıktan hemen sonra yeni bir bilet serisinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu biletler, Bitcoin'i hayatlarına sokacak bir sonraki dalgaya finansal eğitim imkânı sunacak. 

 

Söz konusu bilet serisi, Bitcoin meraklılarına, Bitcoin üreticilerine ve öğrencilere sunulacak. Bilet alanlar, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın avukatı ve eşi Stella Assange, film yapımcısı ve Julian Assange'ın kardeşi Gabriel Shipton gibi dünya çapındaki isimleri ilk kez sahnede görebilecekler.

 

Plan ₿ organizatörleri ve sponsorlarının cömert bağışları sayesinde mümkün olan bu yeni bilet serisi, ilk gelene ilk hizmet esasına dayanıyor. Öğrenci Biletleri 199-99 İsviçre Frangı, genel biletler 399-199 İsviçre Frangı, tam erişim biletleri 999-699 İsviçre Frangı seviyesinde satışa sunuldu.

 

Son konuşmacı duyurusunu takiben, konuşma özgürlüğü, finansal özgürlük ve müdahiliyet konularını tartışan nüfuzlu liderleri ilk elden dinleme arzusunu dile getiren kamuoyunun gösterdiği yoğun ilgi, bu kararın alınmasında etkili oldu.

 

Tether CTO'su Paolo Ardoino: "Kripto konferanslarının çoğu kâr amacı güden etkinlikler olmasına rağmen, Lugano Plan ₿ Forumu herkes için erişilebilirliğe odaklanmayı amaçlıyor.”

 

Tether CTO'su Paolo Ardoino konuyla ilgili açıklamasında, kripto konferanslarının çoğunun kâr amacı güden etkinlikler olmasına rağmen, Lugano Plan ₿ Forumu’nun herkes için erişilebilirliğe odaklanmayı amaçladığına işaret etti. “Bu fiyat indirimini mümkün kılan organizatörlere, sponsorlara ve ortaklara minnettarız." Şeklinde konuşan Ardoino, özgürlüğe giden ilk adımın eğitim olduğuna inandıklarını ve kendilerini bu fırsatları geleneksel finans kurumları tarafından unutulmuş olan kişilere sunmaya adadıklarını ifade etti.

 

Lugano Belediye Başkanı Michele Foletti konuyla ilgili olarak, bugün, organizatörlerin ve özel sponsorların büyük çabaları sayesinde Plan ₿ Forum etkinliğini daha da erişilebilir, popüler ve uygun fiyatlı hale getirebildiklerini dile getirerek başladığı açıklamasına; kendisini şaşırtmaya ve büyülemeye devam eden ve Bitcoin ekosisteminin temelini oluşturan katılımcı ve demokratik yaklaşım sayesinde mümkün olduğuna dikkat çekti.

 

Plan ₿ Forumu, merkezi olmayan teknolojilerin gerçek etkisini ve potansiyelini tartışmak üzere Milena Mayorga (Amerika Birleşik Devletleri El Salvador Büyükelçisi), Fadi Elsalameen (Bitcoin Politika Enstitüsü Yardımcı Kıdemli Araştırmacı), Farida Bemba Nabourema (İnsan Hakları Aktivisti ve Togo'daki "Faure Gitmeli" Hareketinin Kurucusu) gibi önde gelen liderleri bir araya getirecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni