KuCoin, Dijital Varlıklara Kurumsal Erişim Kolaylaştırıyor

Global kripto para borsası KuCoin, kurumsal dijital varlık teknolojisinin önde gelen sağlayıcılarından Talos ile iş birliği yaptı. Borsa, iş birliğiyle dijital varlıklara kurumsal erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor.

 

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Borsa son olarak, kurumsal dijital varlık işlemlerinin önde gelen teknoloji sağlayıcısı Talos ile iş birliği gerçekleştirdi. İş birliğiyle birlikte dijital varlıklara kurumsal erişimin kolaylaştırılması ve kullanıcı tabanının yeteneklerinin daha da genişletilmesi hedefleniyor. Ayrıca KuCoin, gerçek zamanlı likidite sağlama amacıyla Talos’un kurumsal kullanıcılarına hesap da açacak.

 

Dijital varlık piyasaları için kurumsal düzeyde teknoloji sağlayan Talos, geleneksel taraftaki kurumsal trading (alım-satım) teknolojisinin güvenlik, ölçeklenebilirlik, güvenilirlik ve kullanılabilirlik gibi özelliklerini dikkate alarak dijital varlık piyasaları için özel yazılımlar geliştiriyor. Talos’un; Fidelity, Citi, BNY Mellon, Wells Fargo ve General Atlantic'i içeren ciddi bir yatırımcı tabanı bulunuyor. 2020'deki lansmanın ardından son kullanıcı tabanını 20 milyonun üzerine çıkaran Talos, geçen yıl işlem hacimlerinde ise yirmi kat artış sağladı. Öte yandan bu yıl içinde yüzde 400 oranında bir personel artışı planlayan şirket, geçtiğimiz günlerde Seri B finansman turunda 1,25 milyar dolar değerleme üzerinden 105 milyon dolarlık yatırım aldı.

 

“KuCoin’in harika ekibiyle çalışacak olmaktan çok mutluyuz”

 

İş birliği hakkında açıklamalarda bulunan Talos Kurucu Ortağı ve CEO'su Anton Katz, “Dijital varlıkların kurumsal olarak benimsenmesi küresel ölçekte hız kazanıyor. Gelişmekte olan varlıkların dünya çapındaki kurumsal yatırımcılara yönlendirilmesinde KuCoin’in harika ekibiyle çalışacak olmaktan çok mutluyuz. Uzun vadede tüm pazarların dijital varlık raylarında işlem görmesini vizyon olarak kabul ediyoruz ve ayrıca geleceği bugünden inşa etmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

 

Kripto endüstrisinin gelişmesi ve büyümesiyle birlikte giderek daha fazla geleneksel finansal kurumların piyasaya girmeye başladığını belirten KuCoin CEO'su Johnny Lyu, “KuCoin, kurumların kripto para piyasasına artan katılımı ışığında, pazara girişlerini ve işlem yapmalarını kolaylaştıran gerekli teknolojileri sağlayan projelerve şirketleri desteklemeye odaklanıyor. Talos, piyasa katılımcılarının likidite hedeflerine, alım-satım/yatırım araçlarına, analitiklere ve diğer hizmetlere olan bağlantılarını geliştiren yazılımlar geliştiriyor. KuCoin olarak bu iş birliğine çok değer veriyoruz ve hem taraflara hem de genel olarak piyasaya fayda sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni