Emirates SkyCargo, müşterilerine WebCargo ile kusursuz bir rezervasyon deneyimi sunuyor

Emirates SkyCargo, kullanıcı deneyimini ve rezervasyon verimliliğini artırmak için dijital bir hareketle, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinin kargo gönderileri için uçuşlarına doğrudan erişmeleri ve rezervasyon yapmalarına yönelik yeni bir kanal ekliyor.

 

Sektörün en büyük hava kargo rezervasyon platformu olan Freightos, WebCargo ile çalışan Emirates SkyCargo müşterileri, doğrudan rezervasyon yapmak için kargo havayolunun uçuşlarına ve envanterine hızlı ve kolay bir şekilde doğrudan erişebilecekler.

 

"Emirates SkyCargo, arka uçtaki operasyonlarımızı ve ön cephedeki yolcu deneyimimizi geliştirmemizi sağlayan dijital teknolojiler geliştirmeye ve uygulamaya devam ediyor. WebCargo ile ortaklık, ürünlerimize ve hizmetlerimize erişimi iyileştirmemize ve yolcularımız için güvenli ve uygun bir rezervasyon kanalı sunmamıza olanak tanıyor. Emirates Kargo Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, “Bu, her Emirates SkyCargo müşterisi için rezervasyondan teslimata kadar birinci sınıf bir deneyim  sağlamak adına, üzerine çok çalıştığımız ve devam eden birkaç girişimden yalnızca biri.’’ dedi. 

 

Freightos Group CEO'su Zvi Schreiber, "Dünyanın en büyük havayollarından biri olan Emirates SkyCargo ile daha verimli tedarik zincirlerini güçlendirme yolculuğunda ortak olmaktan gurur duyuyoruz. WebCargo, dünya çapında 10.000'den fazla nakliye ofisini, mevcut global hava kargo kapasitesinin yüzde 40'ından fazlasını temsil eden havayollarına bağlar ve bu anlık fiyatlandırmayı ve rezervasyonu, ister WebCargo.co ister Webcargo'nun API'leri aracılığıyla, günümüzün tedarik zincirinde  gezinmek için gereken esnekliği sağlarken, verimlilik ve veri güvenilirliğinde çarpıcı iyileştirmeler sağlar. 

 

Emirates SkyCargo, İspanya, Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, Birleşik Krallık ve Türkiye'nin WebCargo platformuna müşteri erişimini aşamalı olarak kullanıma sunuyor. Ekim ayının sonunda, Emirates SkyCargo'nun WebCargo platformundaki envanteri, Kasım ayında Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin ardından tüm Avrupa'daki müşterilerin kullanımına sunulacak.

 

Asya ve Afrika'daki müşteriler Ocak 2023'e kadar erişime sahip olacak. Henüz WebCargo  kullanmayan müşteriler ücretsiz bir hesap açmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni