Emirates, güçlü bir büyüme ve toparlanma performansına giden yolda liderleri bir araya getirdi

Havayolu’nun çarpıcı ticaret konferansı 300 yerel ve global yöneticiye ilham verdi.

 

“Beyond Better, Forward Together” (Daha İyinin Ötesinde, Birlikte Hep Daha İleriye), Emirates Ticari Operasyonlar Yönetim Konferansı için akılda kalıcı bir sloganın ötesine geçerek konferans kapsamında global ve yerel düzeyde 300’den fazla lider ve kıdemli yönetici için heyecanlı ve son derece aksiyon dolu toplantılar gerçekleştirildi. 

Katılımcılar, geçtiğimiz hafta iki gün boyunca Emirates’in filosu, uçuş noktaları, ürünleri ve akıl almaz büyüme performansı ile ilgili güçlü stratejisini detaylı bir şekilde açıklayan ve tamamı şirketin Dubai’deki merkezinde yönetilen ilham verici yolculuğuna tanık oldular. Birinci günde Dubai’nin bir ikon haline gelen en yeni cazibe merkezi ve şirketin stratejik iş ortağı olan Geleceğin Müzesi’nde programla uyumlu bir ortamda akşam yemeği gerçekleştirildi. 

Emirates Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum’un gerçekleştirdiği konferans ziyareti ise katılımcılar için en heyecanlı andı.

Davetli konuşmacılar havacılık, turizm ve ekonomi üzerine yaptıkları konuşmalarla konferansa renk kattılar. Konuşmacılar arasında Dubai Ekonomi ve Turizm Bakanlığı Genel Direktörü Helal Saeed Al-Marri; Arthur D. Little Finansal Hizmetler Ortağı Arjun Vir Singh ve havacılık alanında 50 yılı aşkın deneyime sahip danışman ve yazar Nawal K. Taneja gibi isimler yer aldı. 

Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Seyahat sektöründe yeniden devasa bir büyüme yolculuğuna çıktık ve hem Emirates hem de Dubai olarak her fırsatı optimize etmek için hazırız ve vitesi artırıyoruz. Bu konferans, Emirates’in ve Dubai’nin dünya çapındaki en büyük marka savunucuları olan liderlerimizi ve kıdemli yöneticilerimizi bir araya getirmek için en büyük platformlarımızdan biri oldu. Böylece katılımcılar havayolunun ve şehrin güçlü ve vizyoner bir lider ekip sayesinde son iki yıldır uygulamaya koyduğu çok sayıda heyecan verici çalışmaya bizzat tanık oldular. Enerji, ruh ve tutkuya tanık olduğumuz bu olağanüstü iki gün boyunca başardıklarımızdan ötürü büyük bir mutluluk duyuyoruz.” 

Konferans çok sayıda sunuma, mükemmel videolara, samimi sohbetlere, atölye çalışmalarına, panellere ve heyecan verici açılış konuşmalarına sahne oldu. Adnan Kazım’ın yanı sıra, Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark, Grup Mali İşler Müdürü Michael Doersam, Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Marka Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros, Gelir Optimizasyonu ve Dağıtımı Kıdemli Başkan Yardımcısı Anand Lakshminarayanan, Rota Planlama ve Ekonomi Başkan Yardımcısı Trevor Chong ve Filo Planlama ve Araştırma Başkan Yardımcısı Rogerio Leao da konferansta konuşmacı olarak yer aldılar. 

Sadece son üç ayda, Emirates büyük merakla beklenen Premium Ekonomi ürününü piyasaya sürdü ve olağanüstü olumlu geri bildirimler aldı; United Airlines ile tarihi bir ticari anlaşma imzaladı; yeni menüler, vegan seçenekler, gökyüzünde sinema keyfi, sınırsız havyar ve Dom Pérignon ile uçak içi yolcu deneyimini artırmak ve 120 Airbus A380 ve Boeing 777’den oluşan filosunda iyileştirme çalışmaları gerçekleştirmek için 2 milyar doların üzerinde yatırım yaptı. Havayolu ayrıca 50 uçaklık A350 filosu için gelecek nesil uçak içi eğlence çözümlerine 350 milyon dolar ayırdığını taahhüt etti ve bu kapsamda yeni CGI marka elçisi Kaz Gerry ile heyecan yarattı.

 

Emirates Hakkında: 

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 – 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 17 sefer gerçekleştiriyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni