Bostanlısporlu Tarık, Avrupa Üçüncüsü

Bostanlıspor’un Türkiye Şampiyonu yıldız muaythai sporcusu Tarık Ziya Şenaras Avrupa Minik, Yıldız, Genç ve U23 Erkekler Muaythai Şampiyonasında ilk kez giydiği Ay Yıldızlı formamızla Avrupa Üçüncüsü olarak kürsüye çıktı.

20 Ülkeden 600 elit sporcunun katıldığı Avrupa Minik, Yıldız, Genç ve U23 Erkekler Muaythai Şampiyonasında ay yıldızlı formayı giyerek ringe çıkan Bostanlısporlu Tarık Ziya Şenaras, Ankara Taha Akgül Spor Salonu’ndaki şampiyonada tecrübesiz olmasına karşın, kürsüye çıkarak büyük bir başarı elde etti.

Yıldız Erkekler 46 Kiloda mücadele eden Bostanlıspor’un milli sporcusu, İngiliz rakibi ile 3.lüğü paylaşırken, yenildiği Azerbaycanlı sporcu 2. Ve finalde Azeri rakibini yenen Finlandiyalı da şampiyon oldu.

Tarık Ziya Şenaras’ı şampiyonaya hazırlayan ve Ankara’da da bir an olsun yalnız bırakmayan Bostanlıspor antrenörü Aytaç Uyanıker, “yarıfinalde Azeri sporcu yerine diğer iki sporcu gelmiş olsa kesin final yapar ve şampiyon olurduk. 

Azeri sporcu kilosunda şampiyonluk için favoriydi ancak finalde sürpriz bir şekilde kaybetti. İlk kez böyle bir mücadeleye çıkan ve heyecanını yenemeyen Tarın Ziya’nın Avrupa 3.lüğü büyük başarı. Bize destek olan başta başkanımız Avni Erboy olmak üzere tüm Bostanlıspor ailesine teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni