Bostanlıspor futbolda teknik kadro yenilendi, psikolog ve fizyoterapist geldi…

Futbolda 2023 yılını atılım yılı kabul eden ve kendi futbolcusunu yetiştirmek için çalışmalarını daha modern ve bilimsel hale getirme modelini seçen Bostanlıspor teknik kadrosunu tamamen değiştirdi. Yönetim, Türkiye’de ilk kez amatör bir takıma fizyoterapist ve psikolog göreve getirdi.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, istikrardan taviz vermediklerini bu nedenle futbolda Mustafa Oral ile 6 yıl birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Ancak çizdiğimiz yoldan teknik olarak sapmalar olması nedeniyle yenilenmeyi gündeme getirerek, daha fazla ısrarın zarar vereceğini düşündük. Bunun içinde yollarımızı dostça ayırdık.

Türk Futbolunda önemli bir yeri olan, 1. Ligde silinmeyecek izler bırakan, eski gol kralı ve teknik adam Behiç Basatuğrul’u futbol takımlarımızın başına teknik sorumlu olarak getirdik. Basatuğrul tam yetki ile görevine başladı. Mustafa Seyhan ve Ataberk Çeviksoy gibi genç, istikbal vaad eden antrenörleri de görevlendirdik.

Belki de amatör lig takımında Türkiye’de ilk kez olarak fizyoterapist ve psikolog ile anlaşarak, onları da ekibimize dahil ettik. Fizyoterapist Ceren Cannar ve psikolog Seda Soylu Bostanlıspor da görev yapacağı gibi futbol takımımızla da birlikte olacak. Her iki arkadaşımız A Takımının yanı sıra tüm futbol takımları ve kulübümüzün diğer branşlarıyla da zaman zaman birlikte olarak eksik yönleri tamamlayacak.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni