Bosch Termoteknoloji’den ‘Yeşil Yaşam Kahramanları’ için İŞKUR ile iş birliği

  • Bosch Termoteknoloji, toplumsal cinsiyet eşitliğine verdiği önem doğrultusunda kadın teknisyen sayısını artırmayı hedeflediği ‘Yeşil Yaşam Kahramanları’ projesi için İŞKUR ile iş birliği başlattı.  
     

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Bosch Termoteknoloji, kadın teknisyen sayısını artırmayı hedeflediği Yeşil Yaşam Kahramanları projesi kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile iş birliği yapmaya başladı. İş birliği anlaşması, İŞKUR Genel Müdürü Oğuz Kağan Güldoğan, Bosch Termoteknoloji Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü  Kıvanç Arman ve Bosch Termoteknik Soğutma Ürün Grubu Müdürü Kemal Gökay tarafından imzalandı. 

 

Yeşil Yaşam Kahramanları ekonomik hayatın içinde

Bosch Termoteknik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başlattığı ‘Yeşil Yaşam Kahramanları’ projesiyle iklimlendirme sektöründe ‘erkek işi’ olarak bilinen servis teknisyenlik mesleğine, kendi eğitim süreçlerinden geçireceği kadın iş gücünü kazandırmayı hedefliyor. 

 

Bosch Termoteknoloji Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman, “Kadınlarımızın eşit koşullarda üretim süreçlerine katılmalarının ekonomik ve sosyal yaşamın sürdürülebilirliği açısından öneminin farkındayız. Kullanıcılarımıza verdiğimiz servis hizmet kalitemizi daha da artıracağımız ve kadın teknisyen sayımızı artırmayı hedeflediğimiz Yeşil Yaşam Kahramanları projemiz kapsamında İŞKUR ile yaptığımız iş birliği sayesinde şimdi çok daha güçlüyüz. Bu projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve bu projeye bizim kadar inanan ve destekleyen İŞKUR’a teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni