Bayrampaşa Belediyesi'nden spor kulüplerine büyük destek

Spora ve sporcuya destek olmayı sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine toplam 280 bin 600 TL tutarında ‘nakdi yardım çeki’ verdi. Çekleri kulüp başkanlarına takdim eden Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Sporun başkentine dönüştürdüğümüz, İstanbul’un parlayan yıldızı Bayrampaşa’mızda spor kulüplerimize destek olmaya ve ilçemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bugüne kadar çok sayıda spor tesisini hizmete sunan ve spor kulüplerine düzenli olarak malzeme yardımı yapan Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine bu yıl da ‘nakdi yardım çeki’ ile destek verdi. Çekleri, Hasbahçe Davet Evi’nde düzenlenen programda, amatör spor kulüplerinin yöneticilerine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ile birlikte takdim etti. 17 kulübe toplam 280 bin 600 TL verildi.

BAŞKAN AYDINER: KULÜPLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Biz Bayrampaşa’mızdaki amatör spor kulüplerimize 27 yıldır malzeme yardımı yapıyor ve lojistik destek veriyoruz. Spor kulüplerimizin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla onları yine ‘nakdi yardım çeki’ ile destekliyoruz. Böyle bir desteği amatör spor kulüplerine vermekten bir belediye başkanı olarak son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum. Sevinçliyim, çünkü bu kulüplerde spor yapan gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların sportif faaliyetlerde bulunması lazım, enerjilerini sahalara yansıtmamız lazım. Amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan kişilerdir. Yatırımlarımız ve kulüplerimizin başarısı ile Bayrampaşa’yı sporun da başkentine dönüştürdük. İstanbul’un parlayan yıldızı Bayrampaşa’mızda spor kulüplerimize destek olmaya ve ilçemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 “BAŞKANIMIZ AYDINER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Verilen destekten çok memnun olduklarını ifade eden kulüp başkanları da  “Bayrampaşa Belediyesi amatör spor kulüplerine desteğini hiçbir zaman esirgemedi, esirgemiyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bayrampaşa Belediyesi, spora, gençliğe son derece özen gösteriyor ve önem veriyor. Bizlere sahip çıkıyor. Bize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’e ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni