Aksigorta Organizasyon Yapısında Önemli Değişim ve Atamalar

Türkiye’nin köklü sigorta şirketlerinden Aksigorta, yeni dönemin ihtiyaçları ve şirketin stratejik hedefleri doğrultusunda Kasım ayı itibariyle önemli organizasyon yapısı ve üst yönetim atamaları gerçekleştirdi.

 

Türkiye’deki sigorta sektörünün önemli aktörlerinden Aksigorta, yeni dönemin ihtiyaçları ve şirketin stratejik hedefleri doğrultusunda organizasyon ve üst yönetim yapısında önemli değişikliklere imza attı. Bu kapsamda Genel Müdür Uğur Gülen yönetiminde; stratejik bakış açısıyla 3 yeni odak alan oluşturuldu. Aksigorta, yeni fonksiyonlarla müşterilerini odağında tutmaya devam ederken, dijital iş birliklerini çok iyi kullanmayı ve Bireysel Bankacılıkta data analitiğinin gücünden faydalanarak pazar payını artırmayı gündemine aldı.

 

Strateji ve Bireysel Bankasürans İş Geliştirme Fonksiyonu

Aksigorta’nın bireysel bankacılık stratejik odağını destekleyecek şekilde “Strateji ve Bireysel Bankasürans İş Geliştirme Fonksiyonu” oluşturuldu. Sabancı Topluluğu’nun liderlerini kendi içinden yetiştirme, grup içindeki yetenekleri üst düzey yönetim rollerinde görevlendirme ilkesi doğrultusunda 7 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde; Strateji ve Bireysel Bankasürans İş Geliştirme Direktörü görevine Strateji ve Dijital Kanallar Bölüm Müdürü görevini yürütmekte olan Elif Horasan atandı.

 

Reasürans & Stratejik İş birlikleri Fonksiyonu

Buna ek olarak belirsiz koşullar ve yoğun rekabet ortamında, güçlü kurumsal ilişkileri ve geniş dijital iş birliklerini çok iyi kullanarak rekabet avantajı kazanma vizyonu ile 7 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere “Reasürans & Stratejik İş birlikleri Fonksiyonu” kuruldu. İlgili fonksiyon Genel Müdür Yardımcısı rolüne 2010-2016 yılları arasında Aksigorta Reasürans Bölüm Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Marsh McLennan şirketinde Plasman ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten ve yeni göreviyle tekrar Aksigorta’ya dönecek olan Deniz Ceylan getirildi. 

 

Pazarlama ve Teknik Fonksiyon

Değişen müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda çevik takımlarla müşteriyi odağına alan, onu daha iyi tanıyıp, uygun çözümler sunan bir Aksigorta için Teknik ve Reasürans Fonksiyonu organizasyonu Pazarlama ve Teknik Fonksiyon adıyla yeniden yapılandırıldı. İlgili fonksiyon altında yer alan ekipler Genel Müdür Yardımcısı Metin Demirel liderliğinde çalışmalarına devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı