Nocturne ve Hande Erçel'den Bir Yaz Hikayesi

NOCTURNE ve Hande Erçel; uzun yıllardır devam ettirdikleri iş birliklerinde bir sezonu daha geride bırakırken, NOCTURNE’ün İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunun öne çıkan parçaları eşliğinde ilham verici bir yaz hikayesini gerçek hayata uyarlıyor.

Hazır giyim sektörünün en yenilikçi temsilcilerinden NOCTURNE, başarılı oyuncu Hande Erçel ile iş birliklerinin yeni sezonunda modaseverlere sinematografik bir hikaye sunuyor. İlkbahar/Yaz koleksiyonunun çeşitliliğini farklı duyguların dışa vurumuyla ilişkilendiren NOCTURNE, bu bağlamda kurguladığı reklam kampanyasında Erçel’i yaza dair bir senaryonun başrolünde hayal ediyor.

Yeni mevsimi düşlerken can dostu Azul’la fotoğraf sanatçısı Mehmet Erzincan’ın objektifine poz veren Hande Erçel, unutulmaz anılar biriktirmek için sabırsızlandığı yaz günlerine birbirinden çarpıcı NOCTURNE kombinleriyle ışınlanıyor. Azul’ün yardımcı oyunculuğunun ihtiyaç sahibi hayvanlara fayda sağlamasını amaçlayan marka, Melekler Şehri Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği’ne Azul adına bağışta bulunmasıyla sosyal sorumluluk konusundaki duyarlılığını da gözler önüne seriyor.

Kampanyanın reklam filmi önümüzdeki günlerde yayımlanacak.

NOCTURNE koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Rumeli Cad.), Nişantaşı City’s, İstinye Park, Mall of Istanbul, Palladium, Aqua Florya, Akbatı AVM, Akasya AVM, Venezia Mega Outlet, Vadistanbul, Emaar Square Mall, Cepa AVM (Ankara), Midtown (Bodrum), Hilltown Karşıyaka (İzmir), Sayapark AVM (Mersin), Deepo, Land of Legends, TerraCity (Antalya), Forum Trabzon, yurt dışında The Avenues Mall (Kuveyt), Londra ve New York Wolf & Badger mağazaları ile nocturne adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni