Egeli akademisyen Türkiye’yi ABD’de temsil edecek

Dünyaca ünlü eczacı bilim insanlarını bir araya getiren foruma Türkiye’den Dr. Erkan Azizoğlu davet edildi

 

Egeli genç akademisyen dünyaca ünlü bilim insanları ile birlikte konuşmacı olarak Eczacılık alanında ülkemizi temsil edecek.

 

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim elemanı Dr. Erkan Azizoğlu, “Microneedle & Transdermal Drug Delivery Forum 2022 Advanced Design, Development and Delivery of Skin-Mediated Therapies and Vaccines” adlı toplantıda Türkiye’yi temsil edecek.

 

Atlanta, USA da, Laboratory of Drug Delivery, Georgia Institute of Technology de Postdoctoral Fellow olarak çalışmalarını sürdüren Dr. Erkan Azizoğlu, 13-14 Eylül 2022’de Philadelphia’da düzenlenecek olan “Microneedle & Transdermal Drug Delivery Forum 2022 Advanced Design, Development and Delivery of Skin-Mediated Therapies and Vaccines” adlı toplantıya dünyaca ünlü bilim insanları ile birlikte konuşmacı olarak davet edildi.  Dünyaca ünlü bilim insanları ile birlikte ilaç geliştirmede yeni teknolojilerin kullanımı ile ilgili bir konuşma yapacak olan Dr. Erkan Azizoğlu, ülkemizi temsil edecek.

 

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hande Gürer Orhan, “Son yıllarda alternatif ilaç ve aşı uygulama yollarına artan ilgi, mikroiğne ilaç taşıyıcı sistemlerine olan ilgiyi de artırmıştır. Mikroiğne esaslı ilaç-aşı taşıyıcı sistemler endüstri alanında, 2025 yılına kadar yeni nesil deriden ilaç-aşı taşıyıcı sistemlerin ticari üretime sokulması hedeflenmektedir. Georgia Institute of Technology de Prof. Mark Prausnitz’in Laboratuvarında çalışmakta olduğu mikro iğne sistemlerinin ticarileşme aşamalarında da görev alan Fakültemiz öğretim elemanı Dr. Erkan Azizoğlu’nu kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni