Ege Üniversitesinde “TEKNOFEST Kurumsal Temsilciler Koordinasyon Toplantısı” yapıldı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenecek olan dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) 2023’ün hazırlıkları kapsamında Ege Üniversitesinde (EÜ) 3’üncü Kurumsal Temsilciler Koordinasyon Toplantısı yapıldı. EÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam’ın yanı sıra TEKNOFEST’in paydaş bakanlık, akademik kurum, marka ve medya temsilcileri katıldı.

 

“Paydaşlarımızın desteği çok önemli”

Toplantının açılışında konuşan Ömer Kökçam, “Bugün paydaşlarımızdan olan Ege Üniversitesinin ev sahipliğinde toplandık. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Festivalimizin hazırlık sürecinde paydaşlarımızla koordineli ilerlemek, kurum ve kuruluşlarımızı bu sürecin içerisine dâhil etmek çok önemli. Nitekim TEKNOFEST’in tarihi yaklaştıkça heyecanımızla birlikte görev ve sorumluluklarımızın da arttığını söylemeliyim. Ekip olarak projelerin sahaya inilmeden başarıya ulaşamayacağını düşünüyoruz. Bu bağlamda hazırlık sürecini değerli ortaklarımızla birlikte sahaya inerek geçiriyoruz. Bugün itibariyle tüm sürecin planımız dahilinde ilerlediğini söyleyebilirim. Festivalimizi en iyi şekilde gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

“En tepeden en aşağıya kadar bir başarı ürünü”

TEKNOFEST’in organizasyonu sürecindeki ekip çalışmasına dikkat çeken Kökçam, “Bu yıl yarışma ve festival duyurularımızı erken denilebilecek bir tarihte yaptık. Doğrusu bu durumun dezavantajları bizleri endişelendiriyordu. Ancak gerek paydaşlarımızın gerek ekip arkadaşlarımızın üstün gayretleri sayesinde tahmin ettiğimizin oldukça üzerinde başvuru sayısı aldık. Festivalimize bugün itibariyle başvuru yapan 1 milyona aşkın yarışmacı var. Bu veri bizler kadar dünya adına da inanılmaz bir nitelik taşıyor. 1 milyon üzerinde yarışmacısı olan bir başka festival yoktur diye tahmin ediyorum. Bu başarı, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Selçuk Bayraktar’dan projenin el alt kademesinde emek veren insana kadar olan bir ekip çalışmasının ürünü” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından kurum, üniversite, marka ve medya temsilcileri, TEKNOFEST 2023’ün İzmir ve Ankara ayağındaki stant yerlerini belirmek için kura çekti. Kura sonrası Ömer Kökçam ile temsilciler hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni