Cumhuriyet Semt Evleri kış kurslarına kayıtlar başladı

Gaziemir Belediyesi’nin kadınların ve çocukların sosyalleşmelerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet verdiği Cumhuriyet Semt Evleri’nde, kurs kayıtları başladı. Kayıtlar, 30 Eylül’de son bulacak.

Gaziemir Belediyesi’nin kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif olmaları için hizmet verdiği, kadınların bakış açılarını geliştirmek için eğitimler ve seminerler düzenlendiği Cumhuriyet Semt Evleri’nde, çocuklar ve kadınlar için düzenlenen kursların kış dönemi kayıtları başladı. Kurslara katılmak isteyenler, kimlik fotokopileriyle evlerine en yakın semt evini ziyaret ederek kayıt yaptırabilecek.

Semt evlerinde çocuklar için sihirli kalemler kulübü, İngilizce, satranç, akıl ve zeka oyunları, eğlenceli bilim, yaratıcı yazarlık, resim, yaratıcı drama, tiyatro, cimnastik kursları düzenlenecek. Bu kurslarla, çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlanacak.

Kadınlar için ise kış döneminde nakış, afrikan sepeti, afgan sepeti, makrome, örgü, su kabağı oymacılığı, ahşap boyama, ahşap yakma, ahşap dağlama, kaat’ı, ipek koza çiçek çalışması, seramik hamuru tablo, titanyum çiçek tablo, resim eğitimleri verilecek. Kurslara katılan kadınlar, hem sosyalleşecek hem de kurslarda ürettiği ürünleri satarak aile ekonomilerine katkı koymanın mutluluğunu yaşayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni