Eps Dış Cephe Kaplama ve Söve Modelleri

Yüksek yoğunluklu EPS (genleştirilmiş polistiren) dolgulu, üzeri akrilik-mineral sıva harcı ile kaplanmış, ön ve dış cephelerde uygulanmaya hazır dış cephe söve modelleri. Kalıbı UV ışınlarına ve sert hava koşullarına maruz kalmaktan koruyan, sıvaya benzer bir yüzey görünümü veren, boyamaya veya herhangi bir renk dokulu kaplama ile bitirmeye uygun akrilik-mineral esaslı bir kaplamaya sahiptir.

Yeni yapıların cephelerine öncelik verilmesine veya mevcut yapıların yeniden modellenmesine olanak sağlar. Bina dış cephesinde uygulanması daha zor olan duvar veya beton kaplamaların yerini alarak hızlı ve kolay bir şekilde uygulanırlar.

Son derece hafiftirler, Çelik çerçeve sisteminde duvarlara (kalın sıvalı), betona veya dış cepheler için ısı yalıtım yapıştırıcısı vasıtasıyla sabitlenirler.

Pencere kenarı söve modelleri, kolonlarda (beton duvar ile beton karşılaşmalar) ve açıklık çerçevelerindeki ısı köprülerinin oluşturduğu ısı yalıtımındaki dış eksiklikleri giderir.

Her türlü ortamı ekonomik, hızlı ve basit bir şekilde dekore etmek için tasarlanmış, yüksek kaliteli EPS strafordan üretilmiş iç ve dış cephe için söve ve mantolama malzemeleri.

Eps Dış Cephe Söve ve Mantolama Kaplamaları Sadece Yapıştırılır ve Boyanır

Her türlü iç ortamı dekore etmek için yüksek yoğunluklu ve ince taneli EPS dış cephe kaplamaları. Geleneksel alçı kalıplar, yüksek maliyetler ve bunun sonucunda kullanımlarında kısıtlamalar ile zanaat çalışması ve uzun tamamlanma süreleri gerektiriyordu.

Metpor Söve & Mantolama, hem alçı pervazları hem de benzer malzemelerden yapılmış olanları minimum maliyet ve mükemmel kaplama ile değiştirerek duvar kaplaması, pencere sövesi, kat silmesi, payanda stilinin ekonomik, hızlı ve kolay bir şekilde yapılmasını sağlar.

Binanın ısı yalıtımı ve dış cephe kaplamasını yaparak tasarım imkanları sağlayan yalı baskı (siding) dış cephe kaplama malzemeleri EPS strafor polistren köpük adını verdiğimiz termoplastik bir malzemeden üretilip, yüzeyi özel mineraller ve bağlayıcılar içeren sert bir sıva ile kaplıdır. Bu sıva hem dış cephe kaplamasını hem de binayı dış mekandan gelebilecek olumsuz koşullara karşı yüksek mukavemet gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni